Fisk & Wasabi

april 19, 2016

Ingredients

320 g Hvidfisk 4x 80 g

1 stk butternut squash

1 stk citron

1 sjat olivenolie

1 dl cremefraiche 38%

1 pk wasabi

50 g solsikkekerner

50 g græskarkerner

1 bt brøndkarse eller andet grønt

Directions

1Start med at bage de forskellige kerner i ovnen ved varmluft 160 grader i ca. 15 min, når du hører dem poppe inden i ovnen er de ved at være færdige. (kan sagtens laves dage inden)

2Cremefraichen piskes tyk, og smages til med lidt wasabi & salt.

3Skræl butternut squash, og brug derefter din tyndskræller til at få en masse fine strimler, de marineres med lidt citronsaft & olie lige inden serveringen.

4Krydder din fisk med salt & peber, og steg dem i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 10-12 minutter

5Anret retten når fisken er klar. Kan serveres kold , men smager bedst hvis fisken er lidt lun.

00:00