Spinat pandekager

april 14, 2016

Ingredients

Pandekage dejen

2 stk æg

50 g spinat

2 dl mælk

3 spsk mel ( ca. 60g)

50 g smeltet smør

Fyld

150 g gulerødder skåret i strimler ( brug med fordel mandolinjern)

100 g porre eller forårsløg fint snittet

150 g spidskål eller hvidkål fint snittet

100 g skinkestrimler (kylling eller andet kød/fisk kan også anvendes)

1 spsk karry

3 dl fløde

1 sjat marizena

1 sjat olivenolie til at sautere grøntsagerne i

Directions

Fremgangsmåde til pandekagerne

1Æg og spinat blendes til æggemassen er helt ensartet grøn.

2Hvorefter mel tilsættes og så smør og mælk tilsidst.

3Steg pandekagerne på en forvarmet pande som er smurt med lidt olie.

Fremgangsmåde til fyldet

1Sautere grøntsagerne af i lidt olie, hvorefter karryen tilsættes og brændes lidt af.

2Fløden hældes over grøntsagerne og koges op

3Når fløden koger jævnes fyldet med marizenaen (den skal være rimlig tyk)

4Skinken tilsættes og stuvningen smages til med salt & peber og evt. lidt hønse bouillon . servere med salat & brød og en god frisk dressing.

00:00