Torsk & jomfruhummer

april 19, 2016

Ingredients

Torsk & jomfruhummer

320 g torsk ( 4x 80g)

12 stk jomfruhummer

1 stk citron

1 bt brøndkarse

Advokadocreme

4 stk Advokado

1 sjat Citronsaft

50 g græsk yoghurt

Soya smør skum

25 g smør

1 dl mælk

1/2 dl fløde

2 spsk soya

Nødde vinaigrette

50 g smør

15 g cashewnødder hakket

15 g valnødder hakket

15 g mandler hakket

15 g hasselødder hakket

2 fed hvidløg fint hakket eller revet

1 stk skalotteløg fint hakket

2 spsk ingefær revet

6 spsk soya

Directions

Torsk & jomfruhummer

1Torsken krydres og bages i ovn ved 150 grader i ca. 10-12 minutter alt efter størrelse. Knæk jomfruhummerne, fjern skallen og sørg for at få taget den sorte streng ud, der løber langs hummerens ryg. Steg dem færdigt på en pande ca. 30 sek på hver side og krydder med salt & peber samt citronskal.

Advokadocreme

1Blend avokado kødet med citronsaften & yoghurten til du har en glat creme og smag til med salt & peber.

Soya smør skum

1Smelt smøret over let varme indtil det bliver gyldent brun, tilsæt derefter mælken, fløden og soyaen lad det koge sammen . Ved serveringen blendes med en stavblender i sidste øjeblik. Den skal kun være lun ved serveringen.

Nødde vinaigrette

1Smelt smøret over let varme indtil det bliver gyldent brun

2tilsæt resten af ingredienser og rør rundt, lunes inden servering.

Servering

1 Anret avokado cremen på lune tallerkener, læg torsken oven på og så en god skefuld nøddevinaigrette, sørg for at få lidt af smøren med. Pynt med jomfruhummerne og kom skummen på og til sidst lidt brøndkarse på toppen.

00:00