Borscht

april 11, 2016

Ingredients

1,5 kg oksespidsbryst skåret i tern på 2-3 cm

2 stk løg i tern

3 stk gulerødder i mellem store stykke

1/2 stk selleri i små tern

3 stk rødbeder i små tern

2 stk bagekartoffel i små tern

2 dåse(r) hakket tomater

5 stk laurbær

1,5 liter oksebouillion ca. alt efter hvor meget fyld du har.

1 dåse(r) cremefraice

2 bt purløg

Directions

1Brun oksekødet af på en stor pande, evt af flere gange så det bliver ordenligt brunet af.

2Kom det i en stor gryde med løg, hvidløg , laurbær & flåede tomater samt noget af bouillonen så det dækkes.

3lad det koge i ca. 1,5 time og tilsæt resten af bouillonen samt dine grøntsager og lad koge ca. 30 min. mere og smag til med salt og peber.

4Servere med Cremefraiche & purløg på toppen

00:00