Kartoffelsuppe & kammuslinger
april 20, 2016
Directions
1Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker
2Rens løg & porre og skær ligeledes ud i mindre stykker
3Sautere kartofler, løg og porre af, og tilsæt hvidvin
4Lad den reducere til 1/3
5Tilsæt hønsefond & mælk og kog til det er mørt.
6Blend suppen og smag til med salt & peber.
Kartoffel
1Skyl dine små kartofler og skær dem helt tynde skiver på et mandolinjern
2Bring din olie op på 150 grader, brug en tandstik til at tjekke om den er varm (begynder at boble)
3Fritere dine små kartoffel chips
Klargøring til suppen
1Fjern side musklen på dine kammuslinger og dryp dem godt af på et klæde.
2Varm en pande godt op med lidt olie (skal næsten ryge) og rist dine kammuslinger ca. 1 minut på hver side, det er vigtigt de ikke får for meget ellers bliver de seje at tygge i .
3anret som vidst på billedet