Blomkåls salat

april 19, 2016

Ingredients

1 stk blomkål ultra fint skåret (evt på mandolin jern)

3 stk æbler skåret i tynde både

1/2 stk radisio hakket

50 g hasselnød flager

1/2 stk citron (saften)

3 spsk honning

1 sjat god olie

Directions

1Rist hasselnødder godt gyldne på en pande uden fedtstof

2Skyl blomkålen, halver og fjern dvs. blade og stokken. skær blomkålen så fint som muligt. Anbefaler man bruger et mandolinjern så er man sikker på det bliver fint skåret.

3Fint hak purløgen

4Skyl æblerne, og skær uden om stokken så du har 4 stykker af hvert æble. hvorefter de skæres i tynde både.

5Pisk honning og citronsaft sammen, derefter pisk olie i lidt ad gangen, indtil du har tyk cremet konsistens

6Bland alle ingredienserne og hæld marinaden på lige inden den serveres.

00:00