Caesar salat

april 19, 2016

Ingredients

2 stk hjertesalat

280 g kyllingbryst

1 pk bacon

100 g parmasan revet (halvdelen gemmes til anretning se billedet)

Dressingen

1/2 dl past. æggeblommer

1/2 liter neutral olie (raps,solsikke,vindruekerne)

2 tsk dijion sennep

2 spsk æbleeddike

1 fed hvidløg knust eller revet

Pynt

2 håndfuld brød

1/2 bt basilikum (til pynt)

1 bt purløg fint hakket

Directions

1Sæt ovnen på 185 grader og fordel dit bacon på en bradepande med bagepapir på og steg i ca. 15-18 min. indtil de er helt sprøde

2Skær dit brød ud i små eller store croutoner og læg i bradepande med bagepapir og hæld lidt olie på, og krydder med havsalt, bages i ovn ved 160 grader i ca. 20-30 min. indtil de er sprøde og gyldne.

3Steg dit kyllingebryst og af den køle af, inden du skærer den ud i passende stykker.

4pisk eller blend de past. æggeblommer sammen med sennep, eddike & parmasan , tilsæt derefter olien lidt ad gangen, indtil du har en tyk og cremet konsistens

5Skyl og del hjertesalaten i mindre stykker og kør dem tøre i en salat slynge eller lad dem dryppe godt af på et hviskestykke

6Vend salaten med dressing og anret som vist på billedet

00:00