Caesar salat
april 19, 2016
Directions
1Sæt ovnen på 185 grader og fordel dit bacon på en bradepande med bagepapir på og steg i ca. 15-18 min. indtil de er helt sprøde
2Skær dit brød ud i små eller store croutoner og læg i bradepande med bagepapir og hæld lidt olie på, og krydder med havsalt, bages i ovn ved 160 grader i ca. 20-30 min. indtil de er sprøde og gyldne.
3Steg dit kyllingebryst og af den køle af, inden du skærer den ud i passende stykker.
4pisk eller blend de past. æggeblommer sammen med sennep, eddike & parmasan , tilsæt derefter olien lidt ad gangen, indtil du har en tyk og cremet konsistens
5Skyl og del hjertesalaten i mindre stykker og kør dem tøre i en salat slynge eller lad dem dryppe godt af på et hviskestykke
6Vend salaten med dressing og anret som vist på billedet