Canadisk brød

april 15, 2016

Ingredients

500 g Manitoba mel ( høj gluten indhold)

5 dl lunken vand

17 g gær

20 g fint salt

Directions

1Opløs gæren i vandet, tilsæt mel og kør et par minutter med spaden, ikke piskeris heller ikke dejkrogen.

2tilsæt salt og kør yderligere 15min på fuld hammer, hold et øje med din maskine undervejs den kan godt begynde at ryste lidt når den er ved at være færdig

3Dejen vil virke meget blød, men det skal den også være. Dejen er klar når den slipper sidderne helt .

4tag lidt vand på dine hænder og vend dejen ud på bordet i lidt mel, og fordel din dej i 3x alluforme ( 900ml )

5stil formene et lunt sted, til dejen er hævet til det dobbelte

6Eller sæt dejen til koldhævning i køleskabet natten over, det giver en endnu bedre smag og struktur

7Bag 30 min i ovnen ved 210 grader

9Kan også laves som flutes

00:00