Chili con carne kentucky beef brisket style
april 13, 2016
Directions
1halvere eller kvarte dine tomater, hæld lidt oliven olie hen over, og drys med oregano & rørsukker. bag i ovnen ved 160 grader i 30 min.
2Orden alle grøntsagerne og sautere dem af i olivenolie i ca. 5 min til det hele er faldet godt sammen
3Tilsæt bourbon og sæt ild til det ( pas på flammerne kan godt være rimlig høje )
4tilsæt tomatpure når flammerne fra bourbonen er gået ud, og sautere i yderligere 5min.
5tilsæt nu tomaterne & oksebouillon og lad simre, mens du klargøre dit kød
6skær et par cm ned i kødet og gnid den med cayenne, spidskummen & røget paprika
7brun kødet godt af på pande i olivenolie
8put kødet i gryden sammen med kanel, laurbær , chokolade , koriander og lad simre i godt 3 timer
9når kødet er godt mørt riv det fra hinanden med 2 gafler og tilsæt dine bønner & majs
10smag til med salt & peber og server med ris, salat , brød, tortilla chips & cremefraiche osv.