Citronmåne

april 18, 2016

Ingredients

250 g smør

250 g sukker

250 g hvedemel

4 stk æg

1/2 tsk bagepulver

3 tsk vaniljesukker

1 stk citron (Saften & skallen)

Glasur

1 sjat gul frugtfarve

1 sjat flormelis

1 stk citron

Directions

1Smørret røres blødt med sukkeret .

2Æggene tilsættes, et ad gangen.

3Mel, bagepulver og vaniljesukker sigtes i dejen lidt efter lidt, for at undgå klumper.

4Til sidst tilsættes citronsaft og revet skal.

5Dejen kommes i en rund smør smurt kageform, der sættes i kold ovn. Temperaturen sættes til 165 grader, og kagen bages 1 time og 15 min

6Lad kagen køle af og lav en glasur af citronsaft og flormelis samt et par dråber knaldgul frugtfarve.

00:00