Gulerodskage

april 18, 2016

Ingredients

Kagen

5 dl hvedemel

1/2 tsk salt

2 tsk stødt kanel

2 tsk natron

2 tsk bagepulver

3 dl vindruekerneolie ( eller raps , solsikke eller lign.)

4 dl brun farin

4 stk æg

500 g revet gulerod

Mascarpone creme

150 g mascarpone

50 g blød smør

50 g flormelis

1 spsk vanilje sukker

pynt

1 håndfuld hasselnøds flager

Directions

1Bland mel, salt, kanel, natron og bagepulver sammen.

2Rør vindruekerneolie, brun farin og æg sammen.

3Rør melblandingen heri og tilsæt de revne gulerødder.

4Kom dejen i en smurt form og bag kagen i ca. 50 min ved 180 grader. Lad afkøle.

5Mens kagen køler af laves mascarponecremen: Pisk mascarpone, smør, flormelis og vanillesukker sammen.

6Smør cremen på kagen, når kagen er kølet helt af. Pyntes med hasselnød flager.

00:00