Kylling i karry

april 14, 2016

Ingredients

500 g kyllingebryst

1 stk spidskål

1 stk grøn sqash

2 stk gulerødder

1 bt forårsløg

1 stk annanas

2 spsk karry

1 dåse(r) kokosmælk

1 stk rød peberfrugt

2 stk hønsebouillon (2 dl vand )

1 pk frisk pasta

Directions

1kernerne fjernes fra den grønne sqash.

2Skræl/ordne alle grønsagerne, skær dem op i lange tynde stykker, undtagen ananas & peberfrugt der skæres i tern.

3Kyllingen skæres i små strimler ikke for store, skal kunne ligge i en ske.

4Kyllingen svitses af i en tilpas stor gryde eller wok med lidt fedtstof, karryen tilsættes sammen gulerødderne, lad det svitse i et par minutter

5Tilsæt derefter resten af grønsagerne.

6kog pastaen al dente i rigeligt kogende vand og køl ned i koldt vand , tilsættes i saucen lige inden serveringen

7Kom så hønsebouillon på, lad det koge et par minutter til de forskellige ting er næsten færdige, jævn saucen lidt tyk og tilsæt kokosmælk efter behov. Husk saucen ikke må koge efter du har tilføjet kokosmælken ellers så kan den skille. smages til med salt & peber og serveres

00:00