Larb gai – spicy salat

april 19, 2016

Ingredients

500 g hakket kyllingkød

1 bt forårsløg fint hakket

2 stk rød chilli fint hakket

2 stk lime ( saften)

2 spsk hvidløg fint hakket eller knust

2 spsk ingefær fint hakket eller knust

1 bt koriander hakket

1/2 bt mynte hakket

1 stk rødløg fint snittet i strimler

1 spsk fishsauce

1/2 stk agurk skrællet og skåret i skiver

1 stk gulerod i tynde strimler

1 pk hjertesalat i mindre stykker

5 spsk jasmin ris ristet

Directions

1Rist ris på en pande ved middelvarme til de er flot gyldne

2Knus dine ris i en morter og gem sæt tilside til senere.

3Klargør alle ingredienser og grøntsager som beskrevet i opskriften.

4Brun kyllingekødet af i lidt olie på en pande og tilsæt ris, hvidløg, ingefær og Chilli

5Krydder dernæst med salt & peber og smag til med lime & fiskesauce

6tilsæt dine krydderurter samt grøntsager & salat og anret

00:00