Mazarin tærte
juni 5, 2021
Directions
Mazarin tærte
1Marcipanen røres ud i sukkeret med kagespartel I røremaskine, indtil der ikke er marcipan klumper mere. lav/middel hastighed.
250 % af smørret røres i, skulle der være lidt marcipanklumper kan de røres ud nu. Middel/høj hastighed. De sidste 50% smør røres i massen.
31 æg af gangen røres i (ca. 10 sec. ved høj hastighed), næste æg – 10 sec osv…. Stop røremaskinen når sidste æg har rørt 10 sec.
465 g mel røres i med en håndspartel
5fordel massen i 2 små tærte forme. eller 16 stk muffinforme.
6Bag 20 min. i en forvarmet ovn ved 185 grader
7tilsæt chokolade mens tærten stadig er halvvarm & pensel chokoladen glat ud, hvis tærten serveres uden chokoladecremen, anbefaler jeg man laver en ganache istedet (chokolade med fløde)
Hvid chokolade
1varm fløden op til 80-90 grader & tilsæt resten af ingredienserne
2køl fløde/cremen helt ned, lav den evt. dagen inden.
3Pisk fløden stiv & pynt kagen