Panacotta & Hindbær

april 18, 2016

Ingredients

Panacotta

120 g sukker

6 dl fløde

1 stk vaniljestang

3 stk husblas

Hindbærgele

300 g hindbær

120 g sukker

3 stk husblas

Directions

Panacotta

1Sæt 6 glas på køl

2Udblød 3 blade husblas

3Kog fløden op i en gryde med sukker og vaniljekorn. ved ca. 60 grader (når sukkeren er smeltet) tilsættes den udblødte husblas.

Hindbærgele

1kog hindbær med sukker, i en gryde og blend med en stavblender.

2tilsæt de udblødte husblas & sigt kernerne fra.

3Når din fløde har kølet lidt af, hæles det første lag i dine kolde glas fra køleren, når den har sat sig kan du hælde hindbær puré på. og processen gentages.

4Man kan vælge kun at lave et lag hver, men vil da helt klart anbefale at man laver flere , da det giver et helt andet look.

00:00