Pølsehorn

marts 19, 2020

Ingredients

10 stk pølser delt i 3

500 g hvedemel "gerne med høj protien"

320 g sødmælk

50 g gær

50 g smør smeltet eller blød

20 g salt "1 spsk"

50 g sukker "3 spsk"

1/2 tsk kardemomme stødt "kan undlades"

Directions

1Smelt smør i en kasse & tilsæt mælk til en. temp på ca. 35-37 grader

2kom alle ingredienser i en røremaskine & kør i 10-20 min , til dejen er glat & slipper sidderne. jeg pjeler at bruge skovlen, da fungerer bedre end dejkrogen på min køkkenmaskine.

3lad dejen hæver 20min. dækket med plastisk eller andet.

4del dejen i 30 stykker & rul dem omkring pølserne

5dyk pølsehorne med plastisk eller andet & lad dem hæve 30-45 min.

6bag i en forvarmet ovn på 200 grader i 15-20 min. til de er flot gyldne.

00:00