Ricotta donuts
april 18, 2016
Directions
Æble kompot
1Skræl æblerne og fjern kernerne
2skær æblerne ud i små stykker, og kog dem møre i en lille kasserolle, med smør & sukker
3blend kompotten og sæt til side
Donut dej
1bland ricotta , æg og æggeblommer samt sukker
2pisk til du har en ensartede masse
3tilsæt kanel & bagepulver samt mel
4pisk igen til du har en ensartede masse
5varm olie op i en wok eller kasserolle, og brug 2 ske´er til forme med. olien skal dække donutsene halvt ca.
6steg dem gyldne, tager ca. 5 min. pas på med ikke at lave dem for store, da de hæver en del.
7Vend dem i en blanding af sukker & kanel
8skræl & skær det sidste æble ud i små fine tern
9Servere æble kompotten lun, og drys med de rå æbler og placere dine donuts midt for. på billedet har pyntet med lidt friske hindbær & æblechips ( skåret i tynde skiver og bagt ved 70 grader indtil de er helt sprøde)