Sød Kartoffelporre suppe

april 20, 2016

Ingredients

1 ½ kg kartofler (skrællede)

3 stk porre (kun det hvide)

1 liter mælk

1/2 liter æblejuice

2 ½ dl fløde

3 stk hønsebouillon terninger

1 stk brød eller toast til croútons

2 pk bacon

2 bt purløg fint hakket

50 g smør

1 sjat olivenolie

Directions

1Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker

2Rens porrerne og skær dem i mindre stykker, gem lidt af porren til anretningen se billedet længere nede.

3Sautere kartofler og porre i smøret og tilsæt mælk & æblejuice og kog mørt.

4Tilsæt bouillon terningerne samt fløden og blend suppen til en púre suppe og smag til med salt og peber.

5Skær dine croútons ud af dit brød og hæld en smule olivenolie ud over og rist dem sprøde i ovn eller på en pande.

6Skær baconet ud i fine tern og rist sprøde på en pande og lig på fedtsugende papir

7hak dit purløg ganske fint og bland med bacon & croútons og drys hen over suppen og afslut med et par dråber olivenolie

00:00