Thai Forårsruller
april 14, 2016
Ingredients
1 bt forårsløg skåret i tynde ringe
6 fed hvidløg fint hakket / revet
1/2 stk spidskål i tynde strimler
2-3 stk gulerod i tynde strimler ( brug med fordel en mandolinjern)
35 g ingefær (ca. 4 cm) fint hakket
150 g glasnudler ( fås hos alle thai forhandlere )
100 g shitake svampe (eller lign. ) fint hakket
300 g bønnespirer ( de lange , køb dem fordel i din thai butik )
1 liter natural olie f.eks raps / solsikke / vindruekerne
1 pk forårsrulledej ( fås på frost hos alle thai forhandlere )
Directions
1Ordn alle grønsagerne som beskrevet i opskriften.
2Sæt dine glasnudler over i koldt vand og udblød, når de er udblødte klippes/skæres de i små stykker på 3-4 cm.
3Sautere hvidløg indtil de er glasklare, tilsat herefter hakket svinekød og brun af.
4Tilsæt nu resten af ingredienserne, og smag til med salt & og rigeligt peber.
5Det er vigtigt man ikke kommer for meget fyld i, så der bliver rullet 2 lag dej rundt om så de ikke går i stykker
6Fold nu dine forårsruller. Lig en god skefuld fyld i bunden af dit forårsrulle dej og start med at folde begge sider ind så de møder hinanden, og rul derefter.
7Sæt en gryde eller wok over med din olie til den er 165 grader, olien er varm nok. når det bobler om en tændstik. Fritere dine forårsruller til de er let gyldne og servere dem med en sød chillie sauce