Tomatsuppe med rygeost
april 20, 2016
Directions
1Fjern stilkene fra dine tomater og put dem i en bradepande eller ildfast fad, vend dem i olivenolie & drys med sukker & oregano
2Bag tomaterne i ovnen i 30 min ved 150 grader.
3Skær gulerødder, løg & hvidløg i små stykker
4Sautere dine gulerødder, løg & hvidløg i olivenolie, uden at de tager farve (ved for høj varme bliver hvidløg bitter )
5Når grøntsagerne er faldet godt sammen tilsættes tomatpureen og der sauteres yderligere et par minutter
6Tilsæt hønsebouillon og kog til alle grøntsagerne er helt møre
7Blend suppen helt fint.
8Tilsæt de bagte tomater , og blend igen ( jeg kan godt lide der er lidt tomat stykker i så jeg blender den ikke så meget med tomaterne i.
9Tilsæt rygeost & smag til med salt & peber
10Kog dine små pasta horn & hak forårsløgene, Server med lidt cremefraiche på toppen.