Torsk & jomfruhummer
april 19, 2016
Directions
Torsk & jomfruhummer
1Torsken krydres og bages i ovn ved 150 grader i ca. 10-12 minutter alt efter størrelse. Knæk jomfruhummerne, fjern skallen og sørg for at få taget den sorte streng ud, der løber langs hummerens ryg. Steg dem færdigt på en pande ca. 30 sek på hver side og krydder med salt & peber samt citronskal.
Advokadocreme
1Blend avokado kødet med citronsaften & yoghurten til du har en glat creme og smag til med salt & peber.
Soya smør skum
1Smelt smøret over let varme indtil det bliver gyldent brun, tilsæt derefter mælken, fløden og soyaen lad det koge sammen . Ved serveringen blendes med en stavblender i sidste øjeblik. Den skal kun være lun ved serveringen.
Nødde vinaigrette
1Smelt smøret over let varme indtil det bliver gyldent brun
2tilsæt resten af ingredienser og rør rundt, lunes inden servering.
Servering
1 Anret avokado cremen på lune tallerkener, læg torsken oven på og så en god skefuld nøddevinaigrette, sørg for at få lidt af smøren med. Pynt med jomfruhummerne og kom skummen på og til sidst lidt brøndkarse på toppen.