Ungarsk gullasch supremé

april 11, 2016

Ingredients

800 g oksetykkam i tern på 2cm

1 liter okse boullion

120 g tomatpure

2 spsk paprika

1 tsk spidskommen

2 stk laurbær blade

3 stk bagekartofler i små tern

2 stk rød peberfrugt i små tern

250 g champignons i skiver

2 stk fint hakket løg

1 bt fint hakket forårsløg

2 fed fint hakket eller presset hvidløg

4 spsk olivenolie

Directions

1Skær kødet i tern, og brun det af i en gryde med ½ af olien. Hæld fond ved sammen med tomatpuré og krydderier, og lad så kødet simre i ca. 1 ½ time.

2rens forårsløgene og skær dem på skråt, de tilsættes et par minutter inden du servere for at beholde på den flotte farve

3tilsæt kartofler , og sautere dine grøntsager af og kom dem derefter i gryden, og lad alt simre yderligere i ½ time.

4Smag gullaschen til med salt og peber og Jævn evt. retten lidt. Servere med brød & cremefraiche til.

00:00