B-52 Chocolate bomb
april 17, 2016
Directions
1Opskriften laves af 3 gange , start med den mørke.
2Smelt den mørkechokolade over vandbad
3pisk 5 dl fløde let, skal bare lige begynde at trække mønstre.
4pisk dine 2 stk. past. hel æg så de luftige
5bring kahluaen i kog og tag af varmen og tilsæt 2 stk. past. æggeblommer under kraftig piskning ( skal tykne), tilsæt herefter 3 stk udblødt husblas
6Pisk dine past. hel æg luftige og vend i kahlua blandingen
7Vend den smeltede chokolade i kahlua blandingen lidt ad gangen
8vend fløde i chokolade blandingen lidt ad gangen
9fyld moussen i dine glas så det dækker en 1/3 del og sæt på køl
10gentag ovenstående proces med den lyse chokolade og tilsidst den hvide, læg også dem i lag i glasset og server afkølet