B-52 Chocolate bomb

april 17, 2016

Ingredients

Mørk mousse

300 g mørk chokolade

5 dl fløde

3 stk husblas

2 stk past. æggeblomme

2 stk past. hel æg

2 cl kalua (til mørkchokolade)

Lys mousse

300 g lys chokolade

2 cl baliey (til lys chokolade)

5 dl fløde

3 stk husblas

2 stk past. æggeblomme

2 stk past. æggeblomme

Hvid mousse

300 g hvid chokolade

2 cl Grand Marnier eller cointreau (til hvid chokolade)

5 dl fløde

3 stk husblas

2 stk past. æggeblomme

2 stk past. æggeblomme

Directions

1Opskriften laves af 3 gange , start med den mørke.

2Smelt den mørkechokolade over vandbad

3pisk 5 dl fløde let, skal bare lige begynde at trække mønstre.

4pisk dine 2 stk. past. hel æg så de luftige

5bring kahluaen i kog og tag af varmen og tilsæt 2 stk. past. æggeblommer under kraftig piskning ( skal tykne), tilsæt herefter 3 stk udblødt husblas

6Pisk dine past. hel æg luftige og vend i kahlua blandingen

7Vend den smeltede chokolade i kahlua blandingen lidt ad gangen

8vend fløde i chokolade blandingen lidt ad gangen

9fyld moussen i dine glas så det dækker en 1/3 del og sæt på køl

10gentag ovenstående proces med den lyse chokolade og tilsidst den hvide, læg også dem i lag i glasset og server afkølet

00:00