Baby Ceasar – Gugz.dk

Baby Ceasar

april 14, 2016

Ingredients

3 stk æg

4 stk grønne asparges revet på tyndskræller

2 stk æggehvide til at panere i

50 g pankomel (rasp) til at panere i

1/2 dl eddike

1/2 liter vand

1 stk hjertesalat skyllet og plukket i blade

1 pk bacon skåret i fine tern

3 skive(r) brød skåret i fine tern

1 bt fint hakket purløg

1 tsk sennep

1 tsk hvidvins eddike

4 tsk olivenolie

50 g parmasan

1/2 liter Natural olie ( raps , solsikke etc. )

Directions

1Hæld vand & eddike op i en lille kasserolle, og bring det næsten i kog og hold det der.

2Slå æggene ud i en kaffekop 1 af gangen, rør rundt i vandet , og hæld æggene ned i midten af spiralen. pocher æggene i 3 min. tag dem forsigtigt op og put dem i isvand.

3Steg bacon af til det er helt sprødt, og tilsæt brødet der er skåret fint ud. når det hele er sprødt og kølet lidt af tilsætter du purløgene.

4bland sennep og vineddiken og rør olien i lidt af gangen

5Riv din parmasan og smelt på en pande til den er let gyldne. Lad osten køle helt af og, knæk den i mindre stykker. kan også laves i mikroovnen på en tallerken mellem bagepapir.

6dryp dine æg af og vend dem i mel, herefter æggehvide og tilsidst pankomel

7Varm din neutrale olie op, du kan tjekke om den er klar ved hjælp af en tandstik da den begynder at boble hvis den er varm.

8steg dem indtil de bliver gyldne, du kan bruge en træske til at flytte med æggene så de ikke går i stykker.

9Vend hjertesalten og asparges med senneps vinaigretten og anret som vidst på billedet

00:00