Broccoli suppe

december 18, 2016

Ingredients

1 stk broccoli, delt i mindre stykker

5 stk kartoffel, skrællet & skåret i tern

2 stk løg , i grove tern

2 fed hvidløg, knust eller hakket

1 sjat olivenolie

1 liter grøntsags eller hønsebouillion

1 dl fløde

2 stængler bladselleri, i grove skiver

Pynt

1 håndfuld græskarkerner

1 stk æble, skåret i tern

1 stk citron

Directions

1Kom løg, hvidløg, bladselleri og olivenolie i en gryde og sauter ved middel varme til løgene er bløde og klare.

2Kom derefter kartoffeltern & Bouillonen i, kog op og lad det simre under låg i 15 minutter,

3 hvorefter broccoli tilsættes og koges med i 5 minutter.

4tilsæt fløde & blend hele suppen grundigt, og smag til med salt og peber.

Pynt

1vend græskarkerne i lidt olivenolie , og bag dem i ovn ved 180 grader i ca. 15-20 min, indtil de er gyldne & popper op.

2skær æbler i små tern & vend i citronsaft

00:00