kokos & mango

marts 14, 2019

Ingredients

Cremen

100 g sukker

3 dl fløde

3 dl kokosmælk

1 stk vaniljestang (eller vanilje sukker)

3 stk husblas

Mango gele

1 dl mango pure (blendet mango- køb evt. frossen mango tern)

1 dl appelsinjuice

½ dl passionfrugt juice (kan erstattes med lime eller citron)

100 g sukker

3 stk husblas

Directions

Cremen

1Sæt 6 glas på køl

2Udblød 3 blade husblas

3Kog fløden & kokosmælk op i en gryde med sukker og vanilje . til ca. 60 grader (når sukkeren er smeltet) tilsættes den udblødte husblas.

4hæld cremen på glas eller lign.

Mango gele

1Udblød 3 blade husblas

2Kog mango, appelsinjuice & passionsaft med sukkeret & tilsæt dine udblødte husblas

3Blend mango/passion saften & hæld på dine glas hvis cremen har sat sig. (må ikke være for varm)

00:00