Kylling med kapow

april 11, 2016

Ingredients

Marinaden

500 g kyllingebryst eller kyllingelår

1 stk fint hakket chilli

1/4 stk citronsaft

3 tsk koriander frø mortes eller blendes

1 tsk spidskommen

1,5 dl yogurt natural

Saucen

1 stk fint hakket løg

1 tsk gurkemeje

1 tsk garam masala

2 fed fint hakket hvidløg

3 cm fint hakket ingefær

70 g tomatpure

250 g kikærter

250 g ærter

25 g smør

3 spsk olivenolie

Pynt

1 bt koriander

1 pose peanuts

Directions

1Klargør alle ingredienser

2Bland alle ingredienser til marinaden og tilsæt kylling, og lad det trække i 2 timer eller natten over.

3Kom olie i en gryde og sautere løg af,i et par minutter og tilsæt smør

4Tilsæt krydderierne, ingefær samt hvidløg og sautere yderligere et par minutter

5Tilsæt tomatpure og sautere et par minutter

6tilsæt kikærter samt kylling og alt marinaden, og lad det små simre i ca. 20 minutter.

7tilsæt ærter og pynt med frisk hakket koriander og peanuts. servere med ris og eller naan brød a part.

00:00