Langsomt bagt laks med beurre blanc
april 18, 2016
Directions
1Drys laksen med salt & sukker stil på køl 3-4 timer
2Bag laksen i ovnen ved 90 grader i 30 ca. min alt efter hvor tykke stykker laks du har, hvis du har et temperameter kan du sætte den til 52 grader
3Hak skalotteløgene ganske fint og kom dem i en lille gryde med hvidvin og eddike.
4Lad det koge ind til der er ca ½ dl tilbage & Si skalotteløgene fra.
5Bring den reducerede væske i kog og tilsæt så det kolde smør lidt af gangen, mens der piskes kraftigt, tilsæt til sidst 2 spsk fløde for at gøre saucen mere stabil. Du kan bruge en stavblender for at gøre processen nemmere. husk at smage til med salt & peber.
6Del dine tomater i 4 stykker og tag kernerne ud ligeledes deles squashen og kernerne tages ud. snit herefter dem ud i helt små firkanter.
7Fennikel skæres ud i samme størrelse, oliven skæres i tynde ringe . Bland alle grøntsagerne og oliven og tilsæt dit fint hakkede purløg
8Ved serveringen kom saucen i bunden af en dyb tallerken og placer laksen i midten derefter kommes de fint snittede grøntsager oven på. Tip: servere evt. med frisk pasta