Minestrone Suppe

april 20, 2016

Ingredients

2 stk løg fint hakket

3 stk gulerødder skåret i grove tern

1 bt blegselleri skåret i små tern

1/2 stk blomkål skåret små buketter

1/2 stk spidskål skåret i grove stykker

1 stk grøn sqaush skåret i grove stykker uden kerner

1 håndfuld friske bønner skær top og bund af og del i 3 stykker

300 g bacon skåret i tynde strimler

1 dåse(r) bønner i chillisauce

2 dåse(r) hakket tomater

3 stk hønsebouillon terninger

1 liter vand

2 tsk cayenne peber

1 spsk oregano

150 g parmasan

1 sjat oliven olie

3 stk kina hvidløg fint hakket

Directions

1Ordn alle grøntsagerne og skær dem ud , som beskrevet i opskriften.

2Sautere bacon af i 3-4 minutter ved middelvarme i lidt oliven olie.

3Tilsæt løg ,hvidløg, gulerødder samt blomkål og sautere ydeligere et par minutter

4Kom dernæst resten af ingredienserne i og lad det koge 10-15 min. ved svag varme og smag til med salt & peber

5Riv parmasan hen over suppen og drys et par dråber god oliven olie hen over , servere med et godt brød til.

00:00