Mulligatawny suppe

april 20, 2016

Ingredients

1 stk Kylling

250 g gulerødder

250 g kartofler

350 g løg

200 g æble

5 fed hvidløg

1 sjat olie

50 g karry

1 liter tomatjuice

1 liter hønsebouillon

1/2 liter fløde

tilbehør

250 g ris

3 stk peberfrugt

1 bt forårsløg

Directions

1Klargør alle grøntsagerne, og skær dem i grove tern, inkl hvidløg.

2Svits gulerod, løg, æbler & kartofler af i stor gryde i olien, når grøntsagerne er svitset af tilsættes karryen og der røres rundt konstant så det ikke brænder på.

3Derefter tilsættes tomatjuice samt hønse bouillonen, kom din kylling ned i suppen, læg låg på og kyllingen. Kog i 45 min, hvorefter den tages op og trækker , mens du gør suppen færdig.

4Suppen blendes og tilsættes fløde samt salt & peber.

5Kog risen i dobbelt mængede vand i ca. 10min og lad dem trække i 10 min.

6Pynten klargøres ligesom vist på billedet, peberfrugt i tern osv.

00:00