Sublime Fiskedeller

april 18, 2016

Ingredients

500 g hvid fiskefars (torsk, gedde, kuller , eller lign. )

1 spsk kartoffelmel

2 spsk hvedemel

2 spsk dild fint hakket

2 spsk kørvel fint hakket

1 stk løg fint hakket

2 spsk kapers hakket

125 g bacon skåret i tern

1/2 dl fløde

1/2 dl øl

2 stk æg

Directions

1Rist bacon af på pande , til det er halv sprødt, og lad det køle ned på noget fedtsugende papir

2Rør fiskefarsen sej med salt & peber

3tilsæt løg, krydderurter, kapers, kartoffelmel & hvedemel og rør det godt ud

4tilsæt æg

5tilsæt fløde & øl lidt ad gangen så er det nemmere at rører ud.

6Steg dem gyldne i rigeligt med fedtstof ( bruger halv olie & halv margarine ) . Servere med rugbrød & citron samt en god remolade

00:00