Torskebrandade

april 18, 2016

Ingredients

200 g torsk

200 g små kartofler bages med skrald på

1/2 bt purløg fint hakket

1 bt dild fint hakket (gem lidt til fennikellen)

1 stk fennikel fint skåret på mandolinjern

1 stk citron (saften)

3 spsk cremefraice 18%

1-2 fed hvidløg (knust, revet, blendet, fint hakket)

1 stk rugbrød (ikke skiveskåret)

1 sjat oliven olie til at marinere fennikel

Directions

1skær 4 tynde skiver af rugbrødet og bag dem sprøde i ovnen ved 160 grader. ca. 15 min.

2skyl dine kartofler og drys dem med salt & bag dem i ovnen i 30min. ved 200 grader

3bag din torsk i ovnen i 10-13 min. ved 150 grader i ovnen.

4knus dine små kartofler og bland med torsken , kom cremefraiche samt purløg & dild , hvidløg og citronsaft og smag til med salt & peber

5skær din fennikel i så tynde skiver som muligt og marinere med lidt citronsaft , dild & olivenolie

6anret som vist på billedet.

00:00