Sommer æggekage med varmrøget laks

april 18, 2016

Ingredients

1 bt grønne asparges

1 bt forårsløg

1 sjat smør

6 stk æg

1/2 dl fløde eller mælk

150 g varmrøget laks

1/4 stk citronskal

1 bt karse

5 stk radiser skåret i tynde skiver

Directions

1Skyl og orden alle dine grønsager

2Skær asparges og forårsløg i mundrette stykker, smelt smør i en pande og kom asparges og forårsløg ved.

3Krydder med salt & peber og lad det snurre ved middel varme i 2-3 min.

4Pisk imens æggene sammen og hæld i panden med asparges og forårsløg

5Rør lidt rund med fyldet, så æggene får lidt struktur, nedsætter tilberednings tiden en del også.

6Lad æggekagen stå og sætte sig ved svag varme 5-10 min.

7Klargør dit pynt imens laks, citronskal , radise og karse

8Krydder med salt & peber igen og servere med dit pynt og rugbrød ved siden af.

00:00